preskoči na sadržaj

Osnovna škola Matije Vlačića Labin

 > Naslovnica
OGLASNA PLOČA

POSJET SVETOG NIKOLE KAO UVOD U DANE DJEČJE RADOSTI

Autor: Sanja Škopac, 6. 12. 2017.

Danas, 6. prosinca 2017. oko 9 sati posjetio nas je sveti Nikola. Nakon noćašnjeg posjeta u mnogim dječjim domovima, došao je među nas starac s bijelom bradom i biskupskom kapom. Nosio je sjajnu odoru, crne čizme, a u ruci zlatni štap.

Svi su se učenici družili s njime, srdačno razgovarali i častili se slatkišima koje ime je donio. Sveti Nikola ovoga puta nije poveo Krampusa jer je čuo da su sva djeca bila dobra, vrijedna i marljiva u školi. Nakon puno šale i razgovora morao je krenuti dalje kako bi na vrijeme razveselio svu djecu Labina, ali i naše prijatelje u PŠ Rabac. Pozdravili smo ga i obećali da ćemo i druge godine biti dobri i da ga čekamo na istom mjestu.

Za kraj počastili smo ga pjesmama o sv. Nikoli...sv. Niko svijetom šeta, traži djecu svoju, jer za svako dobro dijete ima stvarcu koju...

P.S. Dolaskom u školu u svim našim čizmicama bila je čokolada….kakav divan dan…koliko veselja…dobrih vibracija…lijepih riječi…dobrote i zajedništva.

Advent je i uživajmo u danima dječje radosti pred nama!

                                                             Aktiv RN

 

                

                              

                
Zelenice 4

855-488

ured@os-mvlacica-labin.skole.hr

 

 

  NA VRH  

 
Ispis statistike od 31. 8. 2018.

Ukupno: 49626
Ovaj mjesec: 8238
Ovaj tjedan: 2671
Danas: 145
 

 
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola Matije Vlačića Labin / Zelenice 4, HR-52220 Labin / www.os-mvlacica-labin.skole.hr / ured@os-mvlacica-labin.skole.hr
preskoči na navigaciju